Alkalmaink

Szeretettel várjuk alkalmainkra:

Bibliaóra: csütörtök 15ó (szeptembertől júniusig)
Gyermekistentisztelet/hittanóra: vasárnap 3/4 9ó (Szeptembertől júniusig)
Istentisztelet: vasárnap 10ó. Az istentisztelet ideje alatt gyermekmegőrzést, gyermekfoglalkozást is tartunk (nyáron igény szerint), ill. az istentisztelet is “családbarát”, hisz a templomban babaszoba működik, ahol hallható az istentisztelet.

Lelkészi hivatal nyitva tartása: csütörtök 16,30-17,00ó, vagy (és nyáron) telefonos egyeztetés alapján.
Keresztelés: a vasárnapi istentiszteleten. Feltételek: 10év alatti kor, a gyülekezet körzetéhez való tartozás, legalább egyik szülő, keresztszülő református legyen. A keresztelés előtt keresztelői beszélgetéseken való részvétel a szülőknek, keresztszülőknek. Kívánatos, hogy előtte vasárnapi istentiszteletekre is eljöjjön a család.
Temetés bejelentése: a lelkészi hivatalban, ha a temető már adott időpontot.
Esküvő bejelentése: a lelkészi hivatalban, ha megvan már a polgári házasságkötés időpontja. Feltétel: jegyesoktatáson való részvétel.
Konfirmáció: 13-14 éves kortól tartunk KT órákat, a felkészítés ideje 1,5 tanév. Kívánatos, hogy előtte hittanórára, gyermekistentiszteletre, istentiszteletre járjon a gyermek és családja. A “Megtaláltuk a Messiást” c. könyv alapján végezzük a felkészítést (Kapható: Abonyi u 21. v. Bocskai út 35.)

Cserkészet: Gyülekezetünkhöz kapcsolódva, alakult újjá a korábbi csepeli 96-os Sólyom vízicserkészcsapat. Bővebben: 96-os Sólyom cserkészcsapat honlapja